m install
nello construct

Cupa Dan Căpitan la schi alpin va avea loc la Buscat în perioada 2-3 martie 2024. S-a dat startul înscrierilor!

floris

Tinerii sportivi, cu vârsta sub 12 ani, sunt invitați să se înscrie la Cupa Dan Căpitan, competiție din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin care va avea loc în perioada 2-3 martie 2024, la Buscat.

Sportivii vor concura în două probe de slalom uriaș, pe pârtia roșie (dificultate medie), unde vor fi montate între 17 și 20 de porți. Câștigătorii fiecărei zile vor fi premiați. Înscrierile se pot face până pe 29 februarie 2024, ora 20:00.

Organizatorii anunță că pot participa la întreceri și sportivii amatori, alături de cei legitimați la cluburile de performanță, în funcție de categoriile de vârstă acceptate în concurs, respectiv U8 (născuți în 2017 sau mai târziu), U10 (2015 – 2016), U12 (2013 – 2014), atât fete cât și băieți. În plus, organizatorii anunță că acceptă și o grupă specială HC – pentru cei născuți în 2012.

Pentru al doilea an consecutiv, Cupa Dan Căpitan se va desfășura pe pârtiile de la Buscat și acest lucru ne bucură nespus. Avem o pârtie dedicată concursului și cele mai bune condiții pentru o astfel de competiție”, spune Iancu Șerbănescu, fost membru al Lotului Național de Schi al României și organizator al evenimentului.

Înscrieri deschise până pe 29 februarie

Copiii care doresc să participe la cea de-a cincea etapă din calendarul Mini Cupei României din acest an, pot face acest lucru până pe 29 februarie 2024, la ora 20:00.

Pentru a fi înregistrați în competiție, sportivii, inclusiv cei amatori, trebuie să transmită o copie a certificatului de naștere și cele două declarații (Consimțământul privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal și Declarația sportivului) stipulate în regulamentul de participare pe adresa de mail cupadancapitan@yahoo.com

Taxa de participare este de 50 lei pentru ambele zile de concurs.

Schiul românesc are viitor. Cinci sportivi clujeni, pe podium în 2023

Cinci tineri sportivi clujeni au urcat pe podiumurile categoriilor de vârstă la Cupa ”Dan Căpitan” 2023, din cadrul Mini Cupei României la schi alpin, desfășurată acum un an tot pe domeniul schiabil Buscat.

Mini Cupa României la schi este un proiect desfășurat sub egida Federației Române

de Schi-Biatlon și a început în urmă cu patru ani, în cadrul programului ”Construim, împreună pentru viitor”. Prin acest program se dorește atragerea către schi a cât mai multor copii și tineri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: