m install
nello construct

Consiliul Județean inițiază un curs de schi pe pârtia de la Feleacu pentru jurnaliști

floris

Consiliul Judeţean Cluj adresează o invitație reprezentanților din media clujeană, acreditaţi pe lângă forul administrativ judeţean să participe în zilele de miercuri şi joi, 23 şi 24 ianuarie 2013, cu începere de la ora 16.00, la un curs de iniţiere în tainele schiului, pe pârtia de pe Feleac. 

Acest eveniment este organizat de Consiliul Judeţean Cluj cu sprijinul Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Cluj şi al administratorului pârtiei de schi de pe Feleac şi are drept scop familiarizarea reprezentanţilor mass-mediei cu specificul intervenţiilor Salvamont în sezonul rece.

Ziariştilor participanţi li se va pune la dispoziţie de către organizatori, în mod gratuit, întregul echipament destinat practicării acestui sport, aceştia fiind rugaţi să dispună doar de îmbrăcăminte adecvată: haină anti vânt, mănuşi şi căciulă. Menţionăm totodată faptul că, pentru ziariştii interesaţi să participe care nu dispun de autoturisme proprii, Consiliul Judeţean Cluj va pune la dispoziţie mijloacele de transport necesare, informează administrația județeană.

În eventualitatea în care stratul de zăpadă, respectiv condiţiile meteorologice, nu vor fi adecvate desfăşurării acestui curs, organizatorii îşi rezervă dreptul de a reprograma acest eveniment la o dată ulterioară cu informarea prealabilă a tuturor jurnaliştilor care îşi vor anunţa intenţia de a participa.

Pentru confirmări vă rugăm să vă adresaţi Serviciului Relaţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Cluj la numărul de telefon 0372-640045, respectiv la e-mail: infopublic@cjcluj.ro, până cel târziu în data de luni, 21.01.2013, ora 13,00. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: