Consiliul Judeţean anunţă noi destinaţii de pe Aeroportul Internaţional Cluj –Napoca

foto_042011_aeroport-cluj

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, regie autonomă aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj oferă pasagerilor săi, începând cu luna aprilie a acestui an, posibilitatea de a zbura spre noi destinaţii interne şi internaţionale.

Începând cu data de 15 aprilie 2011, venind în întâmpinarea solicitărilor pasagerilor, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vor fi reluate cursele charter spre Tunisia. Reluarea zborurilor este o reuşită comună a Aeroportului, a companiei Seven Air şi a tour-operatorilor care, prin eforturi deosebite, având în vedere situaţia geopolitcă anterioară din nordul Africii, asigură această destinaţie turistică, se arată într-o informare a CJ.

Tot din acest sezon estival vor fi operate câte trei zboruri noi săptămânale pe destinaţiile Cluj-Napoca – Constanţa şi retur, precum şi Constanţa – Cluj-Napoca – Luton, de către compania aeriană Medalion Air.

Numărul de pasageri de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a crescut în primele trei luni ale acestui an cu 3% faţă de perioada similară a anului trecut. Astfel, în primele trei luni din acest an au fost înregistraţi 223.373 de pasageri, faţă de 216.529 pasageri în primele trei luni din 2010. Vă reamintim că, în 2010, aeroportul clujean a înregistrat, pentru prima dată, peste un milion de pasageri şi o creştere cu 23% a numărului de pasageri faţă de anul anterior.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top