m install
petlinii
nello construct

Conducerea PMP Cluj reacționează: Dezertarea de la PMP e un fake-news! Erau dați afară de anul trecut!

zamblau eugen
floris

Președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu (foto), spune că informația potrivit căreia mai mulți membrii importanți ai PMP din județ, alături de circa alți 150 de membri de partid, ar fi plecat la PNL este un fake-news veritabil. ”Cum să plece dintr-un partid al cărui membru nu este?!”, întreabă senatorul popular.

 

”În ce-l privește pe domnul Rareș Rus (fost consilier județean PDL până în anul 2016) acesta a fost exclus din PMP cu majoritate de voturi încă din 2017. Așadar, nu se poate aduce în discuție plecarea să dintr-un loc de unde nu mai era deja membru. În acest sens președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, declară: „Domnule Rareș Rusu, o scurtă lecție de logică elementară: nu puteți pleca dintr-un partid dacă nu sunteți membru al acelui partid! Dumneavoastră ați fost exclus din partid în 2017!”.

Mai mult de atât și informația că domnul Rareș Rusu, ar fi luat cu el 150 de membri este fake-news. PMP Cluj precizează prin președintele său că : “Societatea clujeană nu poate fi convinsă de Rareș Rusu, care afirmă că 150 de oamenii l-ar fi urmat, pentru că dânsul nu a reușit să adune într-o sală 150 de persoane pentru un eveniment că vizită președintelui din 2016. Cu atât mai mult cum ar putea, oare, să convingă 150 de oameni să își schimbe afilierea și doctrina politică atâta timp cât nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic?”

PMP Cluj mai menționează că celelalte persoane menționate în comunicatul de presă al domnului Rareș Rusu, nu ocupau la data comunicatului nici un fel de funcție în PMP Cluj. Ele au fost înlocuite în urmă cu un an datorită slabei performanțe politice de care au dat dovadă în campaniile electorale din 2016”, se precizează într-un comunicat de presă al PMP Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: