apartamente campia turzii
nello construct
m install

Ultimele știri:

CNMV Turda partener în cadrul proiectului „Comorile Arieșului”

„Comorile Arieșului” este un amplu proiect care are ca scop formarea unei generații de tineri informați și responsabili, capabili să facă față provocărilor legate de dezvoltarea durabilă.

Această abordare nu doar că a îmbunătățit cunoștințele lor despre sustenabilitate, dar a întărit și legăturile comunității, generând o cultură a responsabilității și respectului față de patrimoniul cultural și natural.

Elevii de la CNMV Turda au participat la acest proiect care a implicat activitățile derulate pentru revitalizarea muzeului biodiversității, iar acum sunt în finala „Galei Naționale a Tineretului din România”.

Mai mult, o absolventă a colegiului nostru, Anamaria Botezan, este de asemenea în finală pentru titlul de tânărul anului, în mod deosebit pentru modul în care această a fost implicată alături de Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda

Votul are loc pe platforma https://galatineretului.ro/competitie/ – intrând pe platformă descoperiți două coloane – o coloană cu proiecte și o coloană cu tinerii din finală.

Vă invităm să votați proiectul numărul 7 de pe prima coloană ”Comorile Arieșului ” și prima persoană de pe a doua coloană ”Anamaria Botezan – Lucrătorul de Tineret al anului 2024”. Vă mulțumim pentru sprijin!” transmit reprezentanții CNMV Turda.

Urmărește-ne pe:
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 79 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Verified by MonsterInsights