nello construct

Cifră de afaceri în creștere pentru ASA CONS Turda, în primele 9 luni ale acestui an

În primele 9 luni ale acestui an, compania turdeană ASA CONS, care activează în domeniul prefabricatelor din construcții, a realizat o cifră de afaceri mai mare cu 12% față de perioada similară a anului trecut, ajungând la 28.3 milioane de euro.

„În primele 9 luni ale acestui an piaţa prefabricatelor a avut o activitate deosebit de intensă, cel puţin din punctul nostru de vedere. Am avut cel mai mare volum realizat în primele 9 luni ale anului, din toata istoria companiei noastre, cu câteva procente peste cea mai bună performanţă anterioară, din anul 2022“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bul­garia, managing director pentru Europa de Est al grupului CONSOLIS.

Compania turdeană este recunoscută în domeniu și este implicată în construirea multor proiecte investiționale. Totuși, estimările pentru viitor sunt mai rezervate, din cauza contextului economic și a unor măsuri fiscale adoptate nu de mult de guvernanți.

„Estimările pentru perioadă următoare sunt puţin mai moderate ca şi tendinţă sau evoluţie, asta pentru că observăm în ultimul timp o mai mare prudenţă din partea investitorilor în a da undă verde pentru proiectele lor. Iar asta, probabil, în contextul destul de complicat din punct de vedere economic, politic şi, nu în ultimul rând fiscal, cu aceste modificări legislative aruncate în mediul economic, de pe o zi pe alta, şi fără nici o analiză serioasă a consecinţelor aduse pe termen lung“, a mai spus Bulgaria, citat de aceeași sursă.

Managerul ASA CONS Turda spune că societatea turdeană a făcut mai multe investiții, care vizează dezvoltarea companiei. S-a extins depozitul actual, cu circa 30% și s-au instalat panouri solare pe o parte din halele de producție, ceea ce asigură 30-40% din necesarul de consum al fabricii de materiale prefabricate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: