marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Când începe plata ajutoarelor financiare de 700 de lei pentru persoanele cu venituri mici?

zamblau eugen

Plata ajutoarelor în valoare de 700 de lei, pentru pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei, începe vineri, a anunțat Ministrul Muncii, Marius Budăi.

„A început tipărirea taloanelor de pensie aferente lunii iulie, care conțin ajutorul financiar de 700 de lei, care se acordă pensionarilor cu venituri de până la 2.000 de lei.

De vineri începe și efectuarea plăților”, a scris Marius Budăi, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ordonanţa a fost adoptată la începutul lunii iunie şi prevede acordarea ajutorului financiar pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei, măsură fiind anunţată odată cu cel de-al doilea pachet de măsuri economice şi sociale „Sprijin pentru România”. Potrivit notei de fundamentare a proiectului, măsura se aplică pensionarilor sistemului public de pensii, pensionarilor din sistemul militar şi beneficiarilor de drepturi prevăzute de legi cu caracter special plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri lunare sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei.

În total, 3,2 milioane de pensionari vor primi acest ajutor o singură dată, pentru a compensa creşterea preţurilor la utilităţile publice şi bunuri de consum, în special hrană, aflaţi în risc de excludere socială.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2