marian morar
m install
nello construct

Bursa Locurilor de Muncă la Câmpia Turzii, cu 20 de firme și circa 500 de persoane participante (VIDEO)

zamblau eugen

Bursa Locurilor de Muncă din Câmpia Turzii a fost organizată astăzi la Hotel Liador de către Primăria Câmpia Turzii, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj și Rotary Câmpia Turzii.

Această acțiune a fost inițiată  atât ca un răspuns la situația socială generată de disponibilizările recente de la Industrial Steel Wires (fosta Industria Sârmei), cât și ca o posibilitate de reorientare profesională pentru cetățenii din Câmpia Turzii și împrejurimi.

Din estimările noastre peste 500 de persoane au participat la eveniment, majoritatea dorindu-și să afle mai multe informații despre companiile care activează în zonă.

Prezenți la eveniment au fost și o parte din consilierii locali ai municipiului alături de prefectul județului Cluj, Irina Munteanu.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii a transmis că dorința lui este ca locuitorii să muncească aproape de casă, fără a fi mai fi nevoiți să facă naveta în diverse alte localități.

Participanții au beneficiat de o gamă largă de oportunități profesionale în diverse domenii, o întâlnire directă cu reprezentanții companiilor din zonă dar și de consiliere din partea specialiștilor AJOFM Cluj.

Lista companiilor care au participat la prima ediție a Bursei Locurilor de Muncă din Câmpia Turzii poate fi consultată mai jos:

La Lorraine, Sosim Trans, CIA Aboliv, Cikautxo, Electrogrup, WIP Industries, Berg Banat, Heco Schrauben, GreenWee, CB Electric, Ekerle, Mobistal, Cargo Trans, Coland Spedition, STADA, Modulo, Domeniul Public, Industrial Laundry, Lapp – Insulators SA și Saint Gobain.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2