marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Brutăria Moara Grama, una din cele mai vechi din Turda…

zamblau eugen

Astăzi vorbim despre un alt producător local, practic unul dintre cei mai vechi brutari din Turda și „pita de la Grama”

Dacă ești turdean cu siguranță ai cumpărat cel puțin o dată pâine făcută la Moara Grama, situată la ieșirea din Turda spre Cluj pe strada Ion Corvin nr. 6.

Pe „bătrânul Grama” în cunoaștem cam toți cei care locuim în zona Turda Nouă, de mici mergeam să cumpărăm pâine și produse de panificație de la el. Pâinea era celebră în zonă pentru gustul tradițional, ca cea făcută în casă pe vremea bunicilor.

Între timp mica afacere de familie a fost vândută dar tradiția merge mai departe sub denumirea Sc. Moara Grama SRL – Brutărie.

De dimineață de la ora 6 și până la ora 18 puteți beneficia de pâine caldă scoasă din cuptor, pe vatră sau în tavă, feliată sau nu, cozonaci, covrigi și alte produse de patiserie. Informativ 1 kg. de pâine pe vatră costă 9 lei, iar cozonacul cu nucă 25 de lei, palanețele se vând la 4,5 lei.

Mulți aflați în trecere doar prin Turda spun că opresc special pentru a cumpăra pâine de la Grama pentru că a ajuns și la urechile lor faptul că este o pâine de calitate realizată tradițional care păstrează gustul de odinioară.

Detalii despre Brutăria Grama se pot obține pe contul de Facebook. 

„Mănânc pâine produsă de domnul Grama de 12 ani. Am recomandat această pâine la încă 4 familii care sunt la fel de încântați de gustul si calitatea superioara a acesteia. Toți santemi din Petroșani jud. Hunedoara și ne aproviziona reciproc când avem drum prin Turda” spune Grig Buia din Petroșani.

„Pâine bună că la mama acasă, dar asta nu e ceva nou pentru mine. O știam de mai bine de 15 ani”  sunt doar câteva din părerile clienților.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2