nello construct

Azi a avut loc închiderea sezonului moto! Parada motocicliștilor prin Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

Închiderea sezonului moto în zona Turzii a fost organizată azi, de către clubul Rebel Riders MC, condus de Mihai Diță. Întâlnirea a avut loc în Parcul central, la ora 11.00, iar de acolo motociliștii au plecat în marș, prin Turda și Câmpia Turzii, pe la ora 13.00.

Motociliștii au vrut astfel să atragă atenția că sunt și ei în trafic, iar șoferii să fie mai atenți la manevre, pentru a se evita accidentele nedorite.

”Rebel Riders MC invită toți motocicliștii la parada de închidere a sezonului moto 2023 în Turda și Câmpia Turzii. Vom avea ocazia să socializăm, să legăm prietenii noi și să ne revedem prietenii pe 2 roți.”, a fost invitația transmisă zilele trecute.

După parada motociliștilor, aceștia s-au retras în zona clubului amenajat într-o locație de pe strada Roșiori din Turda Nouă, unde tradiționalul ceaun i-a delectat pe cei prezenți, iar distracția a fost la ea acasă. Mai ales că a fost și o întâlnire cu tematică de Halloween.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: