Au trecut 10 zile… Andrei Suciu încă nu a răspuns apelului lansat de T9: să facă publice informații despre jaful de la Zoo Turda!

foto_022017_t9-acte

În plin scandal privind implicarea lui Andrei Suciu, președintele asociației T9, în scandalul care vizează protejarea unor informații compromițătoare despre neregulile existente în cazul lucrărilor de la Zoo Turda (unde Curtea de Conturi a descoperit o ”gaură” de 18 miliarde de lei vechi, bani plătiți pentru lucrări neexecutate!), în calitate de membru al unei comisii de inventariere a lucrărilor, T9 a lansat un ”apel”, pentru a se face publice informațiile ascunse de la Zoo Turda.

”Facem un apel la toți cei care au informații despre “Jaful de la Zoo Turda” să le facă publice. E timpul să aflăm adevărul. Postați online sau trimiteți prin email dacă aveți documente. Transmiteți mesajul tuturor prietenilor voștri.”, spuneau cei de la T9, în încercarea de a manipula atenția publică de la cel vizat direct: Andrei Suciu, nimeni altul decât președintele T9.

Citește și: 

Ei bine, de la acel anunț au trecut 10 zile, iar Andrei Suciu continuă să tacă!

Vă reamintim că Andrei Suciu a recunoscut public că a făcut parte dintr-o comisie de inventariere a lucrărilor de la Zoo Turda, însă atunci când i s-a solicitat public să prezinte date pe care le-a constatat cu ocazia inventarului la obiecivul neterminat de ani de zile (lucrările au început în 2010 și trebuiau terminate maxim în 2012), în privința celor constatate raportat la lucrările executate sau care mai erau de executat, Andrei Suciu a preferat să tacă, ascunzând astfel informații importante, pe care majoritatea turdenilor le așteaptă cu sufletul la gură.

Din această perspectivă, demersul T9, de acum 10 zile, pare mai degrabă o glumă, o jignire adusă inteligenței umane, în condițiile în care cel care ascunde astfel de date este tocmai președintele Asociației T9, Andrei Suciu! Ce părere aveți: ar trebui să le facă publice, fiind vorba de un jaf de 18 miliarde de lei vechi, sau ar trebui să tacă, protejând astfel persoanele care au fost implicate în acele nereguli?

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top