marian morar
m install
nello construct

Situație comică pe timp de pandemie: Oficialii echipei Sticla Arieșul Turda sunt ”obligați” să spună pe ce au cheltuit cei ”100.000 de lei, lunar”, pe care… nu i-au primit!

zamblau eugen

Pandemia nu numai că a afectat desfășurarea competițiilor sportive, dar a creat și diverse blocaje, mai ales în situația în care susținerea sportului este făcută de la bugetul local al localității. Cum bugetele locale au fost afectate pe timpul pandemiei și a efectelor sale, de suferit a avut și activitatea financiară pe linie sportivă.

Astfel, pentru că Municipiul Turda a virat ultimii bani în luna februarie 2020, a existat un ”gol financiar” în relația clubului cu jucătorii.

„În conformitate cu prevederile contractului de asociere dintre ACS Sticla Arieșul și Municipiul Turda, clubul trimite, în fiecare lună, factură corespondent cheltuielilor realizate în luna precedentă. În luna februarie 2020 am remis ultima factură către Municipiul Turda, iar aceasta a fost achitată. În luna martie, mai precis, în 15 martie, toți jucătorii noștri au intrat în șomaj tehnic. Banii pentru perioada 15-30 martie i-au primit în luna mai, urmând ca acum în iunie să-i primească pe cei aferenți lunii aprilie. Totul ține de AJPIS, care coordonează livrarea șomajelor tehnice pentru toate categoriile de angajați.”, a precizat președintele clubului, Gicu Tothăzan.

Conducerea clubului spune că banii pentru luna februarie și pentru perioada 1-15 martie urmează să fie dați jucătorilor în momentul în care se va reglementa situația cu bugetul local. Gicu Tothăzan spune că jucătorii vor fi plătiți cu siguranță.

Sticla Arieșul Turda a jucat un singur meci oficial în acest an, după care competiția s-a întrerupt, inițial, iar apoi campionatul a fost ”înghețat”, nemaidisputându-se niciun joc de campionat. 

Situația a fost transformată și într-un subiect politic, în spațiul public fiind lansate diverse manipulări și dezinformări, care fac referire la faptul că Municipiul Turda ar fi virat cei 100.000 de lei, lunar, iar banii au ”dispărut”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2