marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Victorie obtinuta fara probleme de CSM Campia Turzii, in intalnirea cu CFR Dej! (GALERIE FOTO)

zamblau eugen

Victorie la limita, 1-0, obtinuta de CSM Campia Turzii in fata celor de la A.S. C.F.R Dej, intr-o partida in care echipa locala a ratat exasperant de mult, lucru ce i-a privat de obtinerea unei victorii clare.

Ceata densa a fost prezenta pe intregul primei parti, iar acesta a fost un impediment in jocul celor doua formatii, doar ca se pare ca cel mai afectat a fost,atacantul formatiei din Campia Turzii, Gall Andrei, care a ratat 5 ocazii clare de a inscrie. Totusi, pana la urma, el a fost acela care a adus cele trei puncte in curtea celor din Campia Turzii, dupa ce a inscris unicul gol al partidei, cu un sut din mijlocul careului mare in minutul 28.

Jocul din repriza secunda a fost identic cu cel din prima, deoarece jucatorii echipei gazda au avut o sumedenie de actiuni la poarta dejeana, dar ratarile s-au tinut in lant si astfel scorul nu s-a mai modificat. Singura faza mai notabila trecuta in randul formatiei vizitatoare, a fost un sut care a fost deviat de portarul Rusu, in bara transversala si poate ca daca ar fi inscris la aceea faza, finalul de joc ar fi fost mult mai animat.

Etapa viitoare, CSM Campia Turzii va avea un meci dificil in deplasare cu echipa clujeana Supporter 2.0, partida urmand sa se joace sambata 16 noiembrie de la orele 14, pe terenul Bazei Sportive din Someseni.

CSM Campia Turzii  –  A.S. CFR Dej    1-0 (1-0)

Marcator: Gall ’28

CSM Campia Turzii: Rusu – Ceclan (’68 Oltean), Duma, Gall (’42 Manaila, ’90+3 Tot), Moldovan, Sur, Tescar (cpt), Ludusan, Pintilie.A, Bituleanu (’83 Indreica), Zadic (’55 Campian).

Rezerve neutilizate: Oroian, Pintilie.P

Antrenor principal: Andrei Pintilie

A.S. CFR Dej: Plaian (’69 Nagy) – Ticala, Bota, Peter, Ciurean (cpt), Cocis (’70 Plaian), Papp, Benea, Riscau (’78 Sabadis), Duma, Boldor (’79 Popan).

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2