marian morar
m install
nello construct

Volei, Divizia A1: CSM Campia Turzii merge dupa puncte in capitala, acolo unde va juca cu Dinamo Bucuresti!

zamblau eugen

Dupa trei partide jucate in propria sala, voleibalistii de la CSM Campia Turzii se afla in fata cu primul meci din deplasare, acesta urmand a se disputa pe data de 27 octombrie, incepand cu orele 17, in capitala, impotriva formatiei Dinamo Bucuresti.

 

Prima intalnire directa dintre cele doua echipe a avut loc in urma cu aproximativ doua saptamani, la Campia Turzii, intr-o partida ce a contat pentru „optimile” Cupei Romaniei, aceasta fiind castigata de echipa bucuresteana cu scorul de 3-0.

Meciul de sambata (ora 17.00) va fi unul de cu totul alta importanta, deoarece acesta conteaza pentru etapa a III-a a Diviziei A1, iar cele doua formatii abordeaza intalnirea cu maxima concentrare in vederea obtinerii unui rezultat favorabil.

Echipa CSM-ului se deplaseaza in „capitala” increzatoare ca va putea sa obtina un rezultat bun si sa se intoarca acasa cu cel putin un punct sau chiar cu toate cele trei puncte puse in joc.

Pentru meciul cu Dinamo Bucuresti, lotul echipei din Campia Turzii, care va face deplasarea, arata astfel:

Vitelaru Ciprian, Ciupe George, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento Alexandro Dyego, Antonic Milos, Remes Dan, Silvasan-Pasca Dan, Ciortea Marius, Staicu Toma, Valean Bogdan, Hasmasan Dorian, Ghimes Doru.

Partida dintre cele doua echipe va fi condusa de o brigada de arbitrii formata din A1: Dumitrescu Cristian (Craiova) si A2 Jianu Violeta (Bucuresti), iar observator din partea FRV va fi Marian Stoica (Bucuresti).

Partida poate fi urmărită live score aici:

http://frv-web.dataproject.com/Livescore_Adv.aspx?ID=812

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2