marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Baraj Liga 3: „Mergem acolo să facem un joc bun și să terminăm acest sezon fără înfrângere” – Alexandru Savu

zamblau eugen

Mai sunt trei zile până la returul barajului de promovare în liga treia. Arieșul Turda pornește cu un avans consistent față de Unirea Mirșid, după victoria cu 6-0 de pe stadionul „Municipal”.

 

Alexandru Savu, mijlocașul echipei turdene, ne-a declarat: „Chiar dacă pornim cu un avantaj confortabil, ne dorim să mergem acolo să facem un joc bun și să terminăm acest sezon fără înfrângere. Terenul de la Mirșid cred că îi va avantaja pe gazde, pentru că este mai mic în comparație cu al nostru, iar factorul fizic nu va mai conta atât de mult. În plus, sunt jucători tehnici care se descurcă bine pe spații mici. Sperăm să fie cât mai mulți turdeni alături de noi în această deplasare, să ne încurajeze, iar la final să putem sărbători împreună promovarea atât de mult dorită.”

Partida dintre Unirea Mirșid și Arieșul Turda va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17:30, pe terenul Comunal din Popeni.

TurdaNews va deplasa la Sălaj echipa de transmisie, însă nu este sigur că vom putea transmite partida. Din informațiile pe care le-am primit de la oficialii Unirii, viteza internetul din Popeni nu este foarte bună, astfel încât este posibil să nu putem transmite live video.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2