fbpx

 
 
Scrie un comentariu

La cumpăna dintre ani, gândurile mele se îndreaptă către dumnevoastră, toţi cei care aţi fost mai mult sau mai puţin alături de mine şi vreau să vă mulţumesc pentru aprecierile şi cuvintele de încurajare pe care mi le-aţi transmis de-a lungul anului 2015, căci acestea mi-au dat încredere şi forţă să merg mai departe, pentru criticile aduse căci ele mi-au dat imboldul de a fi mai performant, mai puternic şi mai implicat.

Să nu uităm că toate visele se pot împlini cu o atitudine potrivită, cu o inimă plină de iubire şi înţelepciune, cu multă muncă şi efort personal care fac diferenţa între vorbe şi fapte, între promisiuni şi realizări.

Tuturor vă urez din suflet să aveţi un An Nou fericit, plin de evenimente frumoase, veşti de bucurie şi realizări binemeritate! Să dea Dumnezeu ca anul 2016 să ne aducă numai schimbări pozitive pentru fiecare în parte şi pentru comunitatea noastră şi să fim conştienţi şi încrezători că fiecare dintre noi poate contribui la binele comun al societăţii în care trăim!

LA MULŢI ANI, 2016!!!

Deputat ALDE de Turda,

Mircea Vicenţiu Irimie

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate