marian morar
m install
nello construct

Mircea Irimie: Să nu uităm că toate visele se pot împlini cu o atitudine potrivită

zamblau eugen

La cumpăna dintre ani, gândurile mele se îndreaptă către dumnevoastră, toţi cei care aţi fost mai mult sau mai puţin alături de mine şi vreau să vă mulţumesc pentru aprecierile şi cuvintele de încurajare pe care mi le-aţi transmis de-a lungul anului 2015, căci acestea mi-au dat încredere şi forţă să merg mai departe, pentru criticile aduse căci ele mi-au dat imboldul de a fi mai performant, mai puternic şi mai implicat.

Să nu uităm că toate visele se pot împlini cu o atitudine potrivită, cu o inimă plină de iubire şi înţelepciune, cu multă muncă şi efort personal care fac diferenţa între vorbe şi fapte, între promisiuni şi realizări.

Tuturor vă urez din suflet să aveţi un An Nou fericit, plin de evenimente frumoase, veşti de bucurie şi realizări binemeritate! Să dea Dumnezeu ca anul 2016 să ne aducă numai schimbări pozitive pentru fiecare în parte şi pentru comunitatea noastră şi să fim conştienţi şi încrezători că fiecare dintre noi poate contribui la binele comun al societăţii în care trăim!

LA MULŢI ANI, 2016!!!

Deputat ALDE de Turda,

Mircea Vicenţiu Irimie

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2