marian morar
m install
nello construct

ISJ Cluj: Anunt dedicat agenţilor economici interesaţi de şcolarizarea elevilor în învăţământul profesional şi dual

zamblau eugen

Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță că a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 859 din 31 octombrie 2017, OMEN nr. 5360/16.10.2017 privind aprobarea calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2018/2019, precum și a modelelor pentru avizarea de către Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic și unitatea administrativ-teritorială, a Proiectului cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional.

 

Astfel, în conformitate cu Calendarul, operatorii economici interesați de școlarizarea elevilor în învățământul profesional și dual vor parcurge următoarele etape:

  1. ÎNVĂȚĂMÂNT DUAL

Operatorii economici transmit la CNDIPT solicitările de școlarizare în învățământul dual, conform modelului de solicitare, din anexa nr. 1 la Metodologia de organizare și funcționare a învățământului dual, aprobată prin OMEN nr. 3554/2017, prezentată și în Anexa nr. 1 la prezentul calendar.

Notă: Solicitările operatorilor economici se pot transmite prin e-mail la adresa vet@tvet.ro sau prin încărcare în platforma special dedicată promovării învățământului profesional și tehnic din site-ul www.alegetidrumul.ro.

Termen : 17 noiembrie 2017

  1. ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL

Operatorii economici înaintează unităților de învățământ profesional și tehnic sau inspectoratelor școlare solicitările de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2018-2019, conform modelului prevăzut în Anexa nr. 2  la calendar.

Termen : 17 noiembrie 2017

Modelele de solicitare (Anexa 1 și  Anexa 2 la calendar) se află pe site-ul ISJ Cluj.

 Procesul de consultare și informare se înscrie în seria acțiunilor desfășurate de inspectoratul școlar pentru fundamentarea proiectului planului de școlarizare pentru învățământul profesional și dual,  având ca scop creșterea relevanței ofertei învățământului profesional și tehnic  în raport cu nevoile de dezvoltare socio-economice locale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2