m install
petlinii
nello construct

Concert Gabriel Cotabiță la Turda pe 5 martie ora 19 la Teatrul Național Aureliu Manea

floris

Vă invităm la concertul tradițional al începutului de primăvară, concert care îmbină armonia muzicală cu versul sensibil în interpretarea lui Gabriel Cotabiță.

GABRIEL COTABIȚĂ  face parte din generația de aur a pop- rock-ului și a muzicii ușoare românești. A fost membru al trupelor Holograf și VH2 și a dezvoltat o carieră solo impresionantă, fiind reper și model pentru generații întregi de artiști. Palmaresul său muzical și permanența artistică în spațiul muzical românesc îi fixează statutul de personalitate marcantă a muzicii noastre. În anul 2002, i se decernează  Diploma de Onoare de către Ministerul Culturii și Cultelor. 

Cine nu cunoaște celebra ,, Noapte Albastră ”, un hit care străbate anii ? Acestei  melodii i se  adaugă  o serie de hituri reprezentative nu doar pentru Gabriel Cotabiţă ci și pentru muzica pop-rock românească: ,,Cum aș putea să nu te iubesc? ”, ,, Prima iubire și ultima ”, ,, Ave Maria ”, ,, Domnișoară, nu pleca”, ,, Prizonier ”, ,, Raiul e pe pământ ”, ,, Dacă n-ai iubi ” sau ,, Atunci când nu ești ”.

 Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda , str. Avram Iancu, nr.12 –  tel. 0264/ 311980.

Siguranța publicului, a artiștilor și a personalului de organizare este prioritară, evenimentul respectând toate normele sanitare prevăzute de lege.

                                                                                                  

Casa de Cultură Turda


 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: