marian morar
m install
nello construct

Accident mortal: A intrat într-un TIR care livra produse de la depozitul Penny din Turda!

zamblau eugen

Sâmbătă dimineața s-a produs un accident mortal. Un șofer din Baia Mare a intrat frontal într-un TIR, care livra marfă de la depozitul Penny din Turda. Accidentul s-a produs pe raza localității Uriu, din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul autoturismului, în vîrstă de 45 de ani, a decedat în urma impactului, iar o femeie și 3 copii, care erau pasageri, au ajuns la spital.

”Conform primelor verificări efectuate, un bărbat de 45 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Cluj, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care ar fi fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un camion care tracta o semiremorcă și care era condus de un bărbat de 27 de ani, din Petreștii de Jos, județul Cluj.

În urma accidentului, din păcate, bărbatul de 45 de ani, a decedat, iar o femeie de 45 de ani și 3 copii de 3, 14 și 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți și transportați la spital.
Echipajele de intervenție au gasit la locul indicat cinci victime, dintre care una încarcerata, în stop cardiorespirator (conducătorul auto autoturism, barbat în vârstă de 45 de ani).

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 45 de ani și trei copii ( fetițe in varsta de 3, 14 și 17 ani) au fost găsite în afara autoturismului, scoase de către ceilalți participanți la trafic, până la sosirea echipajelor de Intervenție.

Conducătorul auto a fost extras de pompierii beclenari și au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului.”, precizează rasunetul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2