nello construct

Arbore căzut peste o casă la Băișoara! Intervin pompierii turdeni! (FOTO-VIDEO)

În urma avertizării meteorologice COD Portocaliu de vânt puternic, valabilă noaptea trecută în zona de munte a județului Cluj, pompierii au primit două solicitări din localitățile Ciucea și Muntele Băișorii.

Astfel, în jurul orei 8:00, o autospecială de la Detașamentul Huedin s-a deplasat în localitatea Ciucea, pentru degajarea unui stâlp de electricitate, căzut pe o casă. Misiunea s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță, pompierii fiind sprijiniți de un echipaj de la Electrica. Din fericire, în urma evenimentului s-au înregistrat doar pagube materiale, și anume 2 mp din acoperișul casei afectați.

În aceste momente, pompierii de la Detașamentul Turda desfășoară o misiune similară în localitatea Muntele Băișorii, unde un arbore a căzut peste o casă. La fața locului acționează Garda de Intervenție Băișoara. Din fericire, nici în acest caz nu sunt înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: