m install
nello construct

Anunțul făcut de Ministrul Transporturilor: Expertiză pe tot traseul A10 Sebeș-Turda!

floris

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat astăzi, la Cheţani, că s-ar putea să fie necesară o expertiză pe tot traseul A10 Sebeș-Turda, având în vedere probleme apărute în ultimul timp pe acest tronson.

Mai mult decât atât, Grindeanu a declarat că există o boală pe zona asta, indiferent de cine a fost ministru al transporturilor sau prim-ministru. De asemenea, acesta acuză că problemele apărute pe acest traseu sunt datorate faptului că lucrările nu sunt de calitate.

Prin urmare, nefiind primul caz de acest gen pe A10 Sebeș-Turda, ministrul anunță că ar putea avea loc o expertiză pe tot traseul.

„Remedierile se fac pe banii companiilor”

„E vorba de acele lucrări care au fost recepţionate. Avem o boală sau a fost o boală pe zona asta, indiferent de cine a fost ministru, ministru al transportului sau prim-ministru trebuie să inaugurăm electoral şi atunci trebuie să facem electoral diverse lucrări care, unele dintre ele, în final parcă nu au standardele de calitate aşa cum trebuie.

Ce pot să vă asigur – e şi aici, în stânga mea, e directorul CNAIR – cred că aceste lucrări sunt în garanţie, că aceste lucrări şi toate remedierile se fac. Aceste remedieri se fac pe banii companiilor, că n-avem ezitări la a aplica aceste lucruri şi că există un grafic pe care sper să-l respecte cei care trebuie să remedieze aceste lucrări. Nu e primul caz pe A10, că ştiţi că s-au tot făcut, ceea ce ne duce cu gândul că o expertiză pe toată pe tot traseul respectiv s-ar putea să fie necesare. Repet, s-au făcut în anii trecuţi unele din inaugurări să dea bine înainte de alegeri”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: