marian morar
m install
nello construct

Andrei Suciu (T9/USR) a PIERDUT definitiv procesul de 10.000 de euro cu jurnalistul Gelu Florea!

zamblau eugen

Andrei Suciu, președintele Asociației T9, fost candidat la Primăria Turda și fost candidat al USR la alegerile parlamentare, a pierdut procesul cu jurnalistul Gelu Florea. Andrei Suciu solicitase instanței ca jurnalistul să-i dea 10.000 de euro daune, pe motiv că prin articolele sale nereale i-ar fi adus prejudicii. De asemenea, a mai solicitat ștergerea articolelor în care era menționat numele său și interzicerea de a se mai scrie ceva despre el.

Prin decizia Tribunalului Cluj, dată azi, i s-a respins în totalitate apelul formulat după ce Judecătoria Turda i-a dat dreptate jurnalistului Gelu Florea, respingând acțiunea înaintată de Andrei Suciu, care a menționat că ”în repetate rânduri mi-a încălcat dreptul la onoare, demnitate, publicând afirmații jignitoare și neconforme cu realitatea la adresa mea”, precizând că ceea ce publicase jurnalistul erau ”informații defăimătoare și ireale”.

”Respinge ca nefondat apelul declarat de reclamantul Suciu Andrei împotriva Sentinţei civile nr. 629/2018 din 13.03.2018 pronunţată în dosar nr. 4428/328/2017 al Judecătoriei Turda pe care o menţine în totul. Decizia este definitivă. Pronunţată în şedinţa publică de la 14.03.2019”, se menționează în soluția pe scurt dată în Dosarul 4428/328/2017, prin Hotărârea nr. 405/2019, dată de Tribunalul Cluj.

Citește și:

Cum a pierdut Andrei Suciu procesul de 10.000 de euro, cu jurnalistul Gelu Florea! Vezi mențiunile instanței, care a confirmat că Gelu Florea a spus numai adevărul!

În perioada anului 2017, când jurnalistul Gelu Florea a dat publicității mai multe materiale jurnalistice, în care a dezvăluit implicarea lui Andrei Suciu în protejarea neregulilor penale de la Zoo Turda, minciunile și falsul în acte publice făcute de acesta, dar și faptul că Daniel Doboș/Pierre Dassilu (membru marcant T9 și președinte USR Turda) a făcut circa 20 de ani de închisoare în Germania, după ce a ucis doi civili, premeditat și cu sânge rece, cei de la T9 au declanșat un adevărat linșaj public la adresa jurnalistului, acuzându-l că inventează subiecte și că e plătit pentru a publica aceste minciuni.

O parte dintre adepții lui Andrei Suciu și ai T9 au dat crezare acestor acuzații, însă procesul instrumentat de Andrei Suciu împotriva jurnalistului Gelu Florea a demonstrat că cele scrise de jurnalist erau și sunt informații reale.

Jurnalistul s-a reprezentat singur în instanță!

Jurnalistul Gelu Florea s-a reprezentat singur în instanță, împotriva celor doi avocați pe care i-a folosit Andrei Suciu, în încercarea de a câștiga procesul împotriva jurnalistului.

”După ce m-au terfelit în fel și chip pe internet, după ce au dus o adevărată campanie de linșaj public la adresa mea, ca jurnalist, după ce a depus copii după 18 articole susținând că am scris minciuni, iată că a sosit și MOMENTUL ADEVĂRULUI! E drept, au trecut aproape 2 ani de la momentul în care Andrei Suciu m-a dat în judecată, însă am spus întotdeauna că timpul lucrează în favoarea celor care spun adevărul și că minciunile sau acuzațiile nedrepte vor ieși, mai devreme sau mai târziu, la suprafață!

S-a folosit de doi avocați, a depus peste 100 de pagini listate cu articolele mele, susținând că sunt în totalitate neconforme cu adevărul și că nu reprezintă decât o campanie de discreditare din partea mea. Am demontat, punctual și cu probe, toate neadevărurile de care s-a folosit în instanță! Am ajuns până acolo încât, în apel, a contestat calitatea mea de jurnalist, a contestat activitatea legală desfășurată de TurdaNews, ca organ de media editat de Geflo Media SRL și a susținut că, de fapt, articolele mele nu erau despre o persoană publică (fost funcționar în Primăria Turda, fost candidat la Primăria Turda, fost cadidat din partea USR în Parlamentul României, președinte al Asociației T9), ci erau doar atacuri menite să discrediteze imaginea unui cetățean, a unei persoane private, acuzându-mă inclusiv că i-aș fi folosit fotografiile fără a avea acordul său!

Însă, tocmai de aceea gustul victoriei, al procesului câștigat definitiv, este mai dulce decât niciodată!

Mulțumesc Andrei Suciu! Fără această inițiativă a ta, ar fi rămas tot timpul impresia că poate nu am scris Adevărul, că poate eram plătit, că poate aveam interese să dezvălui unele lucruri! Tu m-ai ajutat să demonstrez turdenilor că scriu Adevărul!

Îți mulțumesc! Cred că ai demonstrat cine ești, cu adevărat!”, a spus jurnalistul Gelu Florea.

Andrei Suciu… ce ar fi să spui, măcar acum, ADEVĂRUL despre inventarul de la Zoo Turda?! Sau preferi să-l ascunzi în continuare și să-i protejezi pe cei care au făcut jaful?

Președintele Asociației T9, Andrei Suciu (foto dreapta), nu mai spune nimic despre jaful care a avut loc la Zoo Turda, deși are cunoștință despre mai multe date, având în vedere că a participat la un inventar direct care arăta amploarea neregulilor care s-au produs acolo și din cauza cărora lucrările au stagnat, deși investiția trebuia finalizată încă din 2012. Asta deși termenul ”de tăcere” invocat de el a expirat în aprilie 2018!

Dacă despre jaful de la Zoo Turda, unde au ”dispărut” între 1.800.000-3.000.000 de lei, nu mai spune nimic, în schimb și-a continuat ”războiul” cu jurnalistul care a dezvăluit neregulile de la Zoo Turda și care a prezentat public dovezi privind implicarea lui Andrei Suciu în ascunderea unor informații privind proporțiile neregulilor de acolo.

După ce l-a acționat în judecată pe jurnalistul Gelu Florea, cerându-i daune de 10.000 de euro, iar instanța i-a respins cererea, considerând că jurnalistul s-a bazat pe dovezi certe în articolele redactate de el, Andrei Suciu a decis să depună apel la decizia Judecătoriei Turda, pentru că nu putea candida la alegerile din 2020 cu un proces pierdut ”pe toată linia”. Pe lângă cei 10.000 de euro pe care i-a vrut de la jurnalist, pentru daune morale, Andrei Suciu a dorit și ca instanța să-l oblige pe jurnalistul Gelu Florea să nu mai scrie despre persoana sa în viitor. Însă, a pierdut și în apel!

În mod normal, Andrei Suciu nu mai are nicio scuză de a se mai ascunde de opinia publică, care are dreptul să știe despre ceea ce Andrei Suciu a refuzat să vorbească, respectiv despre datele inventarului la care a participat și care confirma proporțiile jafului de la Zoo Turda! Evident, organele de cercetare penală l-ar putea cita să dea și declarații în acest sens, având în vedere că a ascuns și a tăinuit informații de natură penală, favorizând astfel infractorul/infractorii (conform definiției din Codul Penal).

Citește și:

Andrei Suciu, curios să afle ce știe Primăria despre ”documentele dispărute” în legătură cu Zoo Turda!

LISTA CELOR 18 ARTICOLE reclamate de Andrei Suciu (președintele T9):

  1. T9 vrea răspuns pe OUG 13/2017, dar tace mâlc în privința neregulilor de la Parcul Zoo!
  2. T9 scoate artileria grea a minciunilor la atac! Așteptăm scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț!
  3. Mitingul T9 de la Turda a adunat oameni cât pentru 1/7 din voturile pentru un mandat de consilier local (VIDEO)
  4. Cum se șterg urmele unui jaf din banul public? Iată cum!
  5. În loc să-și ceară scuze, după o mare MINCIUNĂ, T9/USR preferă să tacă!
  6. După ce au MINȚIT ordinar, cei de la T9 spun că ”Gelu Florea îi denigrează”! Chiar nu mai aveți pic de bun simț?!
  7. Andrei Suciu și T9/USR protejează jaful celor 18 miliarde din banul public! De ce oare?!
  8. Reacția șocantă a T9: Andrei Suciu a semnat un contract de confidențialitate, să nu spună nimic despre jaful de la Zoo!
  9. Au trecut 10 zile… Andrei Suciu încă nu a răspuns apelului lansat de T9: să facă publice informații despre jaful de la Zoo Turda!
  10. Andrei Suciu, FALS în acte publice și ÎNCĂLCAREA LEGII funcționarilor publici!
  11. CUTREMURĂTOR! T9 și Andrei Suciu, asociați cu un dublu criminal?!
  12. INCREDIBIL! T9, Andrei Suciu, USR și Doboș Nicolae-Daniel, nici o REACȚIE după dezvăluirile TurdaNews!
  13. Tupeu de politicieni: T9 ne amenință să ”ștergem” articolele în care dezvăluiam unele nereguli din asociație și ale președintelui T9, Andrei Suciu! Vor să fie ”curați”!
  14. Asociația T9: Drept la replică (este invocată secțiunea de comentarii)
  15. T9/USR atac MINCINOS la adresa TurdaNews, după dezvăluirile despre anii de pârnaie ai lui Daniel Doboș! Citește ADEVĂRUL!
  16. VIDEO – S-au lămurit lucrurile: Pe Andrei Suciu (T9) nu-l interesează să afle vinovații jafului de la Zoo Turda! De ce oare?!
  17. Andrei Suciu, fostul candidat la Primăria Turda, vrea 10.000 de euro de la Gelu Florea!
  18. Asociația T9 a demarat campania electorală mascată, pentru alegerile din 2020!
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2