fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

După ce am arătat modul nesimțit în care Asociația T9 a declanșat o serie de minciuni ordinare la adresa mea, T9 vine și spune despre mine că ”de o săptămână denigrează Asociația T9 din toate puterile”. Cum puteți MINȚI în așa hal?! Nu vă e rușine?! Sau chiar nu mai aveți rușine?!

”Gelu Florea, ca sa fie clar: pe tema Zoo Turda și implicarea T9 în bullshit-ul respectiv (vorba lu' Dragnea), după ce ne spui cum te-ai hotărât să faci investigația asta fix în zilele când T9 protesta pe străzile din Turda. Altă întrebare?”, a fost reacția celor de la T9, după ce le-am solicitat să-și ceară, scuze pentru minciuna sfruntată care au spus-o la adresa mea și pe care am demontat-o, cu probe indubitabile (citește AICI). Încă le mai aștept scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț și dacă, totuși, se decid că nu le stă bine să țină strâns în brațe o mare minciună.

Însă, dincolo de asta, le-am explicat cât se poate de clar, în speranța că vor înțelege, pașii urmați în ceea ce privește subiectul jafului de la Zoo (care văd că le dă frisoane și nu înțeleg de ce), care nu avea nici o legătură nici cu mitingurile (că nu le puteam anticipa) și nici cu T9 (decât în măsura în care, nu cumva, se simt cu ”musca pe căciulă”):

În 13 ianuarie 2017 am scris un articol despre o solicitare a mea, către Curtea de Conturi, privind rezultatele ultimului control financiar la Primăria/Municipiul Turda:

S-a întocmit dosar penal după controlul Curții de Conturi la Primăria Turda!

Atunci am menționat că cei de la Curtea de Conturi au refuzat sa-mi ofere documentul, motivând că este un dosar penal pe rol.

Apoi, în 1 februarie 2017, am prezentat, în premieră, concluziile raportului Curții de Conturi (dată la care Curtea de Conturi a prezentat pe siteul propriu un material sintetic, pe tot județul):

EXCLUSIV: Amănuntele din raportul Curții de Conturi, după controlul de la Turda!

În acea zi, au început unele discuții pe Facebook, care nu aveau nici o legătură cu mine, iar domnul Andrei Suciu a spus, public, că a participat la un inventar efectuat asupra lucrărilor executate și care mai erau de executat la Zoo. L-am interpelat pe Facebook, solicitându-i să-mi spună amănunte, însă a refuzat. O parte a subiectului îl aveți mai jos:

T9 scoate artileria grea a minciunilor la atac! Așteptăm scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț!

Ulterior, azi noapte am revenit cu o analiză pe tema subiectului neregulilor de la Zoo, arătând cum a fost deturnată atenția de la adevărata problemă, care ar fi putut identifica posibilii vinovați:

Cum se șterg urmele unui jaf din banul public? Iată cum!

Dacă am noroc, săptămâna asta voi reveni cu un interviu exploziv, pe aceeași temă!

Care e legătura cu protestele T9 din stradă, că nu înțeleg?! Primul meu articol a fost scris în 13 ianuarie 2017, iar protestele au început undeva pe la finele lunii ianuarie...

Nu încercați să deturnați atenția și astfel să credeți că mă puteți opri din demersul meu jurnalistic, pentru că nu se va întâmpla asa, iar turdenii văd foarte simplu ostilitatea și nervozitatea dvs pe această temă.

Și încă mai aștept scuzele pentru marea minciună pe care ați spus-o despre mine! Evident, precizând și persoana care a lansat minciuna! Dacă sunteți corecți și vă delimitați de minciună! Dacă nu, trai bun să aveți cu minciuna în brațe! Eu vă voi solicita acest lucru de câte ori voi avea ocazia, până când bunul simț și setea de adevăr vă va cuceri și pe dvs!

În primul rând, am așteptări de la președintele T9, Andrei Suciu, care se pretinde un om onest, care nu se asociază cu minciuna! Acum vedem dacă e așa sau nu! Că de la domnul Emil Turdean nu pot avea pretenții... după dialogul pe care l-am purtat pe Facebook. Pentru cei care vor să știe la ce fac referire, redau dialogul mai jos:

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate