Actorul Bob Rădulescu își vinde cabana de la Mărișel. Cât cere pe ea?…„e un chilipir”!

nello construct

O cabană situată în vârful Apusenilor este scoasă la vânzare de actorul Bob Rădulescu care spune că nu mai are timp să se ocupe de ea.

Cabana este situată la 700 m de pârtia de schi din Mărișel, la care a lucrat cu propriile mâini, o destinație tot mai căutată. Actorul vrea să găsească pe cineva care o va vizita mai des, nu doar de 2 ori pe an.

Prețul fixat de Bob Rădulescu este de 90.000 de euro!

”Cineva care să se bucure de pârtia de schi aflată la 10 minute de plimbare lejeră, sau să construiască ceva de închiriat pe terenul generos din jurul cabanei. Cineva care să culeagă afinele, hribii, gălbiorii și mai ales mugurii de brad din jurul cabanei și să facă sirop, așa cum am făcut eu în ultimii 15 ani. Mi-e atât de greu și de groază să vând caban la care am lucrat cu mâinile mele și să mă despart de brazii pe care i-am plantat puiet acum 15 ani și care azi sunt ditamai brazii care înconjoară cabana cu aer curat și intimitate, dar nu am ce face. Mă duc atât de rar și o neglijez atât de mult, încât e păcat de ea…”, a scris Bogdan Rădulescu.

În anunț se specifică că locuința situată la altitudinea de 1300 m este complet utilată și mobilată și dispune de un teren de 1200 mp: „Vând cabană din lemn, intabulata, acte la zi, CF, construită în 2009 cu autorizație, dispune de parter plus etaj/mansardă, amprenta la sol 42 mp, 3 dormitoare la etaj, 2 băi, una la etaj una la parter, living generos si cozy, bucătărie open space, cămară alimente, terasă acoperită 28 mp, curent electric, apă din foraj de la 120 metri adâncime din stâncă, excelentă calitate si debit.

Cabana e complet utilată și mobilată, are 1200 mp de teren, zonă excepțională, retrasă de la drumul principal, situată la 700 m de pârtia de schi din Mărișel, altitudinea la cabană este de 1300 m, înconjurată de brazi. Prețul este de 90.000 euro, excelentă investiție pentru închiriat sau loc de retras și liniște pentru iubitorii de natură pură și aer curat”, se arată în anunț.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: