Acțiunea polițiștilor rutieri în tot județul! Au reținut 26 permise de conducere și au aplicat 240 de sancțiuni contravenționale!

politie radar 2

În cursul zilei de ieri, polițiștii clujeni au organizat o acțiune pe întreaga rază a județului Cluj, care a avut scopul combaterii nerespectării regimului legal de viteză, asigurării unui trafic rutier sigur și fluent în vederea reducerii numărului de accidente rutiere.

La această acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Cluj, fiind aplicate 240 de sancțiuni contravenționale, marea majoritate (130) fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Nu mai puțin de 19 permise de conducere au fost reținute pentru o perioadă de 90 de zile, după ce posesorii acestora au fost prinși în trafic cu viteze care depășeau 50 km/h peste limita legală existentă. Alți 7 șoferi au rămas fără permise pentru depășiri neregulamentare, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor.

”Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii clujeni vă recomandă:

–        circulați cu viteză adaptată condițiilor din trafic;

–        măriți distanța dintre vehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță;

–        respectați regimul legal de viteză. Viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum reprezintă unul dintre principalii factori generatori de accidente;

–        nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice.

 Adoptați permanent o conduită responsabilă și preventivă în trafic!, au transmis oficialii IPJ Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top