marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Handbal: Lotul național Under 17, la handbal feminin, a sosit la Turda! (VIDEO)

zamblau eugen

Lotul național de handbal feminin Under 17 a sosit aseară la Turda, localitate unde își va disputa jocurile de calificare la turneul final al Campionatului European, împotriva echipelor Finlandei și a Turciei, la finele săptămânii viitoare.

Delegația României a fost întâmpinată la hotel Centrum din centrul Turzii de președintele clubului Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, clubul turdean ocupându-se de partea de organizare, alături de Primăria Turda și Compania de Apă Arieș. Flaviu Sâsâeac a oferit staff-ului tehnic și tinerelor jucătoare câte un trandafir, dintr-un imens buchet roșu-galben-albastru.

Sportivele antrenate de Mariana Târcă, Luminița Dinu (Huțupan) și Nadina Dumitru vor începe de azi pregătirea la sala de sport Barițiu, acolo unde își dispută echipa de handbal masculin Potaissa Turda jocurile de pe teren propriu. Antrenamentele se desfășoară zilnic, întree orele 10.00-12.00 și 17.30-19.30 (excepție duminică, când dimineața este programată vizionare video).

România va juca cu Finlanda vinerea viitoare (20 martie 2015), de la ora 18.00, iar cu Turcia, duminica viitoare (22 martie), de la ora 18.00. Sâmbătă, de la aceeași oră, se dispută partida dintre Finlanda și Turcia. Echipa care se va clasa pe primul loc se va califica la turneul final al campionatului European. Oficialii Federației Române de Handbal speră ca la jocurile echipei naționale să fie aceeași atmosferă electrizantă ca la meciurile Potaissei, atmosferă care le poate ajuta pe tinerele handbaliste românce să se califice la turneul final.

Pe durata acestui cantonament de pregătire și a jocurilor de calificare, TurdaNews vă va ține la curent cu ceea ce se va întâmpla la Turda cu lotul național de handbal junioare – Under 17.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2