marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Extinderea rețelei de apă și canalizare prioritară pentru administrația locală din Tritenii de Jos

zamblau eugen

În această perioadă comuna Tritenii de Jos s-a transformat într-un adevărat șantier din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare.

La ora actuală se lucrează în satele Tritenii de Jos și Tritenii de Sus la alimentarea cu apă și extinderea canalizării pe fonduri guvernamentale dar și pe banii bugetului local.

De asemenea, s-a trecut la reabilitarea drumurilor în toată comuna.

Recent primaru Sașa Valer a depus la Cluj documentația pentru Măsura 322, prin care se obține finanțare europeană pentru asfaltarea drumurilor comunale, reabilitarea căminului cultural de la Tritenii de Jos, un program after school, totul în valoare de 2,5 milioane euro.

„Mai avem un proiect derulat prin Compania de Apă Arieș ce prevede  extindere canalizare și reabilitare cu apă, în comuna Tritenii de Jos de peste 11 milioane euro” precizează primarul.

Sașa Valer a mai explicat că tot în această lună se depun cererile pentru obținerea ajutoarelor la încălzire, în comuna Tritenii de Jos sunt între 250 și 300 de beneficiari.

În această vară infrastructura din comună s-a îmbunătățit datorită unei finanțări primite pe Măsura 322. Primarul comunei, Sașa Valer ne-a declarat că vor fi asfaltate drumurile din comună acolo unde a fost introdusă deja rețeaua de canalizare și alimentare cu apă.

„A venit finanțarea pe Măsura 322, vor fi asfaltate drumurile comunale unde s-au introdus utilitățile, apă și canal, mai avem în plan construirea unei grădinițe cu program prelungit. Asfaltarea se va face în funcție de sumele alocate” explică primarul din Tritenii de Jos.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2