marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Lucian Nemeş insistă pe tema excluderii consilierului judeţean Axente Husar

zamblau eugen

Preşedintele PPDD Cluj, turdeanul Lucian Nemeş, a depus o adresă la Consiliul Judeţean Cluj, prin care solicită ca forul deliberativ judeţean să ia act de pierderea calităţii de membru al PPDD, în cazul consilierului judeţean Axente Husar, cu consecinţa pierderii locului din CJ.

În adresa înregistrată în 2 aprilie, Lucian Nemeş precizează faptul că aleşii judeţeni nu se pot opune unui asemenea demers, ci doar trebuie să ia act de situaţia creată, urmând să vacanteze locul ocupat de Axente Husar.

Nemeş a precizat că, în conformitate cu statutul partidului, Axente Husar este exclus din partid, decizia forului de conducere centrală producând efecte chiar dacă Husar va face contestaţie la decizia de excludere din partid.

În documentul depus la CJ Cluj, liderul PPDD Cluj susţine că aleşii judeţeni nu trebuie să se implice, cu eventuale opinii politice, ci trebuie să ia act, în caz contrar putându-se interpreta că aceştia se substituie organelor de drept ale partidului, un asemenea demers fiind catalogat drept un abuz, cu posibile sancţiuni de ordin penal.

Pe de altă parte, Lucian Nemeş a depus o adresă şi la Prefectura Cluj, în care a menţionat că s-au făcut demersurile legale pentru vacantarea postului de consilier judeţean, iar instituţia Prefectului are datoria să vegheze la buna aplicare a legilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2