marian morar
m install
nello construct

Activitate dedicată aniversării poetului Mihai Eminescu la Școala Teodor Murășanu Turda

zamblau eugen

Azi , 13.01.2017 la Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu “ Turda, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale,  a avut loc activitatea dedicată aniversării poetului Mihai Eminescu, activitate intitulată “Eminescu în gândul copiilor”

Activitatea a fost organizată de d-na bibliotecar Monica Mureşan şi d-na prof. pentru învăţământul primar Domnica Tudor, care a coordonat elevii clasei a IV-a A. La acest eveniment au participat, în calitate de invitaţi, elevii Grădiniţei “Dr. I. Raţiu” Turda însoţiţi de doamna educatoare Maria Fizeşan .

Elevii clasei a IV-a A au susţinut un concurs de recitări din poeziile lui Eminescu, iar cei mai buni dintre ei au primit diplome. Toţi participanţii, în număr de 32, au primit cadou un semn de carte şi au fost răsplătiţi cu dulciuri.

La eveniment au fost prezente doamna directoare Gianina –Silvia Matei şi doamna director adjunct Carmen Szekely , care au apreciat efortul depus de elevi pentru reuşita activităţii şi i-au felicitat pe toţi participanţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2