marian morar
m install
nello construct

Mega-dezvăluire: Deputatul Virgil Pop îşi măsluieşte o acuzaţie de şantaj la adresa TurdaNews!

zamblau eugen

Deputatul Virgil Pop mi-a transmis un mesaj SMS în urmă cu 2 minute, în care vrea să dea de înţeles că ar fi plătit o sumă de bani către subsemnatul şi că din acest motiv nu înţelege „ce am cu el”. Mesajul a fost trimis de pe telefonul 0733-558436.

 

Iată mesajul SMS:

„Eu consider că suma pe care am plătit-o ultima dată nu a fost doar pentru o lună de zile, ţinând cont că am aflat ce sume plătesc ceilalţi MARI politicieni… Nu înţeleg încă ce doreşti sau mai potrivit ce este: CE AI OMULE CU MINE?”.

Mesajul a fost trimis la mai puţin de o oră după ce o persoană necunoscută a postat trei mesaje pe site-ul TurdaNews (la articolul „Deputatul Virgil Pop aruncă fumigene înspre presă”), de la IP 82.78.24.249, în care se lansează acuzaţia de şantaj la adresa deputatului PNL!

Iată mesajele:

Domnu Gelu Florea care te dai mare ziarist impartial, tu cum ai scapat de lotul Gazeta? Ai avut protectori sus pusi? La modul cum pui problema in articole, acolo era locul tau

De ce va luati doar de Virgil Pop? Ca nu va plateste sa scrieti de bine de el? In rest toti sunt buni si necriticabili si numai cu el aveti treaba? Atitudinea asta imi miroase a santaj….

Santaj pe fata, colega!!! Nu am vazut in anii astia un articol obiectiv, nu pozitiv, despre Pop. Stefanie e laudat non stop si psd-istii, le sunt data comunicatele la punct si virgula si lui Pop i se interpreteaza orice ar spune. SANTAJ PE FATA!!!

Este clar şi evident că între mesajele postate pe site şi SMS-ul transmis de Virgil Pop există o legătură, cel puţin în ideea de a concepe un plan în urma căruia să fiu acuzat de şantaj!

Însă, eu personal consider că este o acţiune de intimidare din partea deputatului PNL, care foarte probabil vrea să mă constrângă să scriu ceea ce-mi dictează domnia sa, „supărat” TurdaNews nu a procedat cum au procedat alte organe de media locale, respectiv să redea comunicatul transmis de domnia sa integral. Precizez că un organ de media nu este un fax, în care să introduci comunicate şi apoi să aştepţi să-ţi fie transmise copy/paste, cu atât mai mult cu cât în momentul în care redacţia noastră a primit comunicatul, am transmis o solicitare suplimentară de informaţii, privind numele membrilor Biroului Politic Local şi numele celor care susţin că nu şi-au dat demisia din PNL Turda, deşi în presă le-a apărut numele. Erau amănunte necesare şi elementare în transmiterea unei astfel de informaţii. Pe de altă parte, nu mi se pare normal ca un jurnalist să fie forţat, chiar prin presiunea psihică generată de această „lucrare” a deputatului PNL, să scrie la „comanda” sa. dacă alte organe de media procedează în acest mod sau dacă alţi jurnalişti sunt „cumpăraţi” la kilogram cu banii la care face referire Virgil Pop, nu mă interesează.

Ce pot să spun e faptul că eu nu cedez unor astfel de presiuni abjecte!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2