marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Direcţia Impozite şi Taxe Locale Turda – bonificaţii la plata impozitelor şi taxelor locale

zamblau eugen

Reamintim cetăţenilor Municipiului Turda de faptul că impozitele şi taxele locale se pot achita cu bonificaţie până la data de 31 martie 2016. Până la aceeaşi dată, persoanele fizice care deţin în proprietate clădiri utilizate în scop nerezidenţial (orice clădire înafara celei folosite pentru locuit), trebuie să depună evaluările întocmite de un expert evaluator autorizat.

Deoarece actualul Cod fiscal(Legea nr. 227/2015) nu mai cuprinde în categoria persoanelor beneficiare de scutiri la impozite şi taxe locale persoanele prevăzute de Legea nr. 189/2000 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.105/1999 pentru modificarea şi completarea Decretului lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi a celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicată cu modificările ulterioare, pe această cale, facem cunoscut faptul că tuturor beneficiarilor Legii nr. 189/2000 le vor fi comunicate decizii de impunere, aceştia putându-se prezenta la ghişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale în vederea achitării cu bonificaţie a impozitului datorat.
Primăria Municipiului Turda
Direcţia Impozite şi Taxe Locale Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2