marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Două noi infectări cu coronavirus la Câmpia Turzii! (UPDATE)

zamblau eugen

După câteva zile în care „s-a așternut liniștea” au apărut două noi cazuri de coronavirus la Câmpia Turzii.

Potrivit informațiilor obținute de refleqtmedia.ro, este vorba despre un bărbat și o femeie din localitate, primul s-ar fi infectat la locul de muncă intrând în contact cu un coleg, iar femeia a fost contaminată într-un spital clujean unde a fost internată pentru tratament de specialitate.

Primarul Dorin Lojigan a declarat în urmă cu două săptămână că se așteaptă la o „explozie” a cazurilor de COVID 19, în localitate dar și la nivel național.

Mă aștept ca, în perioada următoare, să apară o EXPLOZIE  cazurilor de infecții cu Covid-19 în Câmpia Turzii și, totodată, la nivel național. De ce spun asta? Pentru că, odată cu decizia Curții Constituționale de anulare a amenzilor date pe perioada stării de urgență, oamenii au început să NU MAI RESPECTE distanțarea socială, SĂ NU MAI RESPECTE PREVEDERILE ORDONANȚELOR MILITARE și, efectiv, să nu mai asculte ce le spun autoritățile.”, a declarat Dorin Lojigan presei locale. 

UPDATE:

Bărbatul din Câmpia Turzii, infectat cu COVID-19, ne-a contactat pentru a face câteva precizări. ”Nu au fost două persoane infectate, doar una. Soția mea, care este asistentă la Pediatrie, nu este infectată. Eu sunt bine. Nu e chiar așa neagră situația”, ne-a declarat bărbatul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2