marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Peste 20 de poliţişti clujeni au acţionat pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Turda, Gherla, Huedin și Dej pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale

zamblau eugen

În perioada 18-22 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj au desfășurat acțiuni, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale, precum și a faptelor ilicite din domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare.

 

În cadrul acțiunii au fost verificați 40 agenți economici cu sediile sau punctele de lucru în Cluj-Napoca, Turda, Gherla, Huedin și Dej. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 32 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 54.000 lei.

Astfel, au fost constatate 23 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 6 sancțiuni contravenționale la Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, 2 sancțiuni la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, precum și o sancțiune contravențională la Legea 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.

De asemenea, s-a dispus confiscarea unor produse alimentare, pomi de crăciun și țigarete în valoare de peste 2.600 lei.

Polițiștii au descoperit 2 infracțiuni, respectiv o infracțiune prevăzută de art. 139 indice 6 alin. 2 si 3 din Legea 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe și o infracțiune de delapidare, faptă prev. și ped. de art. 295 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate în legătură cu infracțiunile descoperite pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2