marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Clujenii nu se înghesuie la urne. Update: La ora 14, 18,68% dintre clujeni au votat

zamblau eugen

Până la ora 13,00 prezența la urne pe țară la alegerile parlamentare a fost, duminică, de 16,80%, conform site-ului oficial al Biroului Electoral Central (BEC)

Cei care s-au mobilizat cel mai bine sunt alegătorii cu vârsa cuprinsă între 45 şi 64 de ani, iar cea mai mică prezenţă la vot se înregistrează în rândul tinerilor până în 24 de ani.

La Cluj 15,56% dintre cei cu drept de vot s-au prezentat deja la urne. Conform datelor BEC, până la această oră, cele mai multe voturi s-au exprimat în mediul urban.

Reamintim că, în judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne un număr de 604.430 de alegături, pentru care Prefectura Cluj a pregătit peste 1,3 milioane de buletine de vot. La nivelul judeţului Cluj vor fi deschise, duminică, 656 de secţii de votare, cele mai multe – 181 – urmând să funcţioneze în municipiul Cluj-Napoca. 

Update: La ora 14, 18,68% dintre clujeni au votat deja. Media de prezență la vot pe țară este de 20,23%, conform site-ului oficial al BEC.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2