marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Scandal într-o familie de romi din Câmpia Turzii: Au vrut să-i scoată și dinții de aur din gură!

zamblau eugen

O femeie de etnie romă din Câmpia Turzii a trecut printr-un adevărat coșmar, la finele săptămânii trecute, după ce doi dintre cei trei copii ai ei au tăbărât în casă pe ea, încercând s-o oblige să le dea casa și să-i scoată din gură cei 15 dinți de aur!

Este vorba de fiul și fiica femeii atacate, dintr-o căsătorie anterioară.

„A venit Samuil şi Ramona, împreună cu bărbatul ei şi au insistat să le las lor casa şi să plec unde oi şti. Eu sunt divorţată de tatăl lor de 20 de ani, care-i plecat acum în Germania, împreună cu celeălalt copil al nostru, Răzvan. Iar când au văzut că nu-s de acord cu asta, că doar n-am murit încă, m-au trântit la pământ şi mi-au dat pumni şi picioare, peste tot. Apoi mi-au smuls inelele şi cerceii de aur, în greutate de 24 de grame şi au început să-mi răscolească locuinţa în căutarea contractului, ca să mi-l fure, încercând să afle unde-mi ţin aurul. Am refuzat, cu orice preţ – şi asta n-o s-o afle nimeni, niciodată. S-ar putea să mor şi aurul tot nu o să ajungă la nimeni, în veci pururi Amin!”, explică Stela Gabor, citată de Gazeta de Cluj.

Ea a povestit reporterului din Cluj că fiul ei a fugit cu nevasta fratelui ei, lăsând 3 copii de izbeliște, iar de atunci trăiesc numai în ”blătămății”, în timp ce fratele ei are gânduri de sinucidere, pentru că nu și-o poate scoate din cap pe fosta nevastă. Ea spune și despre fiica ei, din căsnicia anterioară, că este o ”neisprăvită”, moștenind părțile rele ale fostului bărbat.

Femeia e hotărâtă ”să-i bage în pușcărie” pe cei doi copii ai săi, care au atacat-o. Deocamdată, de la IML a obținut un certificat medico-legal pentru 3-4 zile de îngrijiri medicale.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2