Ziua Recoltei marcată la Viișoara pentru al treilea an consecutiv (VIDEO)

ziua recoltei Viisoara (1)

În această dimineață a debutat la Viișoara Ziua Recoltei, eveniment devenit tradiție în comună.

Pentru al treilea an consecutiv producătorii locali și-au expus pe tarabe produsele cultivate pe terenurile personale, legume și fructe de sezon, miere de albine, aranjamente florale, vin și țuică pentru amatorii de „tărie”, prăjituri și tăiței de casă, turtă dulce și must proaspăt stors toate au completat tabloul de toamnă al târgului organizat de Primăria și Consiliul Local Viișoara.

Programul manifestării a inclus tradiționalele luări de cuvânt ale reprezentanților administrației publice, vizitarea standurilor expoziționale, program artistic.

Nu au lipsit de la eveniment primarul Ioan Roman, reprezentantul DSV Cluj, Ioan Oleleu, preotul ortodox din localitate, cunoscutul producător Sergiu Vitalian Vaida, cântăreața Nora Tăsnadi – care a interpretat Imnul de Stat al României.

Cei prezenți la manifestare au putut vizita și târgul expozițional de animale, unde cele mai frumoase expemplare de bovine, ovine, cabaline și păsări au încântat privirile vizitatorilor.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top