Zilele Liceului Pavel Dan sunt numărate

nello construct

Încă 13 zile, până la finele lunii august, atât mai au timp la dispoziţie aleşii locali din Câmpia Turzii să întindă o mână de ajutor unităţii de învăţământ. Potrivit legii 247, clădirea şi un teren aparţinând unităţii de învăţământ trebuie retrocedate proprietarilor de drept. În luna decembrie, o comisie de evaluare a purtat negocieri cu reprezentantul juridic al proprietarului, în urma cărora s-a căzut de acord ca în locul clădirii şi terenului să se achite o sumă echivalentă. Ulterior, proprietarul a ridicat alte pretenţii financiare, pe care instituţia de învăţământ nu poate să le onoreze.

Unitatea de învăţământ din Câmpia Turzii a primit bani de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului în vederea răscumpărării clădirii de la proprietarii de drept, dar înţelegerea iniţială a căzut, iar acum unitatea şcolară a ajuns în situaţia de a pierde clădirea şi terenul aferent. Iniţial, suma cerută în vederea răscumpărării de la minister a fost de 325.000 euro, dar proprietarul clădirii a făcut o adresă către Ministerul Educaţiei şi Cercetării, prin care cere 430.000 de euro. “Dacă nu se încheie contractul între cele două părţi până la 31 august, vom pierde banii de la minister, iar pentru a reintra în posesia sumei trebuie făcută o altă evaluare”, spune directorul şcolii Pavel Dan, Angela Marian.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: