marian morar
m install
nello construct

Volei, Divizia A1: CSM Campia Turzii joaca, sambata 24 noiembrie, un meci de 6 puncte cu Stiinta Explorari Baia Mare!

zamblau eugen

Voleibalistii de la CSM Campia Turzii joaca sambata, 24 noiembrie, in Sala Sporturilor „IOAN STANATIEV” din localitate, incepand de la orele 18.00, un meci de 6 puncte, cu formatia Stiinta Explorari Baia Mare.

 

Partida este una foarte importanta pentru ambele echipe, deoarece ambele tintesc sa obtina maxim din aceasta intalnire, in acest moment formatia CSM-ului se afla pe locul 10, cu 3 puncte, in timp ce echipa vizitatoare are cu un punct in plus fata de gazde si se pozitioneaza pe locul 9.

Ca de fiecare data, voleibalistii de la CSM-ului spera sa sparga „ghinionul” avut pana acum la meciurile de acasa si cu un joc bun, dar si cu sprijinul minunatilor suporteri, care de fiecare data fac neincapatoare sala, sa obtina prima victorie de pe teren propriu din acest sezon.

Lotul formatiei CSM pentru acest meci este urmatorul: Vitelaru Ciprian, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Ciupe George, Knezevici Vladimir, Milos Antonic, Moisa George, Remes Dan, Valean Bogdan, Silvasan-Pasca Dan, Ciortea Marius, Staicu Toma, Ghimes Doru (libero) si Hasmasan Dorian (libero).

Partida dintre cele doua formatii va fi condusa de o brigada de arbitri formata din: A1 Buciu Ionut (Zalau) si A2 Suciu Alina (Oradea), acestia fiind supervizati de observatorul Stoica Marian (Bucuresti).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2