marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Vin banii pentru recenzori la Turda

zamblau eugen

Cu o întârziere considerabilă, recenzorii vor fi plătiți la Turda grație unei rectificări bugetare aprobate de aleșii locali la ședința de joi, 29 septembrie.

Practic statul roman a întârziat cu plata celor care s-au implicat în recensământul populației din acest an, recenzorii nu și-au primit banii promiși și au fost „duși cu zăhărelul” timp de câteva luni.

Chiar dacă nu și-au primit banii, recenzorii au refuzat să vorbească public despre acest aspect. Asta din cauză că în contractul semnat cu autoritățile s-au angajat să nu aducă atingere imaginii instituțiilor implicate în procesul de recensământ.

Ei bine la Turda recenzorii își primesc banii!

În cadrul ședinței ordinare de joi, consilierii locali au aprobat o rectificare bugetară cu suma de 278.000 lei, bani care vor fi folosiți exclusive pentru plata recenzorilor.

În jurma rectificării, bugetul la cheltuieli se va cifra la 381.264.804 lei.

Recenzorii sunt plătiţi cu 7 lei / chestionar, în cazul chestionarelor pentru recenzarea locuinţei, respectiv cu 3,5 lei în cazul chestionarelor de locuinţă.

Sumele au fost valabile atât la recenzarea faţă în faţă, cât şi la autorecenzarea asistată, foarte utilizată în special în mediul rural și care a debutat în 14 martie (în paralel cu autorecenzarea pe cont propriu). În urmă cu aproximativ șase luni.

Guvernul se comportă ca un ”țepar”: Oamenii angajați pentru recensământ încă nu și-au primit banii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2