stadion municipal odorheiu secuiesc

Viitorul Cluj pierde meciul de promovare în Liga 3. Totuși, legalitatea participării echipei clujene la baraj este îndoielnică!

Într-o partidă jucată la Odorheiu Secuiesc, reprezentanta județului Cluj la barajul de promovare/menținere în Liga 3, Viitorul Cluj, a pierdut cu scorul de 5-6, după executarea loviturilor de pedeapsă, cu cei de la Dinamo Bacău.

După expirarea celor 90 și 120 de minute din timpul regulamentar de joc, scorul a fost 2-2.

Totuși este foarte interesant cum echipa clujeană a ajuns sa joace la acest baraj, deoarece cu o zi înainte de disputarea acestui meci, Comitetul Executiv al AJF Cluj a refuzat validarea rezultatelor din mini-campionatul desfășurat în urma căruia cei de la Viitorul Cluj  au terminat pe prima poziție. 

La ședința respectivă,președintele AJF Cluj, Vasile Marc, dar și membrii Mircea Ciglenean și Dănuț Tofan, s-au abținut să voteze validarea rezultatelor competiției, doar Ioan Maja fiind singurul care a votat pentru validare. Un alt membru care a fost până  atunci reprezentantul echipelor din Liga a IV-a, Paul Pintilie, a ales să demisioneze, neparticipând astfel la vot.

Rămâne de văzut acum care vor fi repercusiunile după acest incident, dar mai importante se pare că sunt alegerile ce se vor desfășura sâmbătă 15 mai, în urma cărora vom afla noua conducere a AJF Cluj.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.