Vezi cum poți obține 50% reducere la biletul de la Concertul extraordinar de Crăciun, al Operei Naționale din Cluj! Avem 20 de vouchere!

foto_122014_concert-opera

Opera Națională Română din Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria municipiului Turda vă invită să vă bucuraţi de magia Concertului  de Crăciun, susținut vineri, 19 decembrie, ora 19.00,  la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Realizat în premieră națională absolută, evenimentul extraordinar aduce pentru primă dată un spectacol liric pe scena nou înființatei Săli Polivalente clujene, oferind publicului ocazia de a se bucura  de un spectacol impresionant, atât ca formă, dar și ca fond.

Pe o regie artistică spectaculoasă de operă, colind şi dans,  serata dedicată sărbătorilor de iarnă va reuni într-un spectacol unic desăvârșit Soliștii, Orchestra, Corul şi Corpul de balet al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, cu participarea extraordinară a artiștilor invitați Grigore Leşe şi Marcel Pavel, acompaniaţi de tinerele talente ale Corului de copii ”Junior VIP”,   Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj şi Ansamblul Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică  „Octavian Stroia”.

Concertul va emana inegalabila strălucire şi bucurie a  Crăciunului, prin împletirea celor mai frumoase arii din repertoriul liric universal al compozitorilor Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Giacomo Puccini, Jacques Offenbach, Johann Strauss,  Franz Lehár și a celor mai îndrăgite canzonete, completate de colinde tradiţionale autentice şi clasicele cântece internaționale de Crăciun, într-un spectacol în distinsul stil vienez.

Suntem siguri că vreţi să să vă bucuraţi de acest eveniment. De aceea, vă oferim vouchere cu 50% reducere din preţul biletului!

Tot ce trebuie să faceţi este participaţi la concursurile organizate de mass media locală şi  să daţi  like paginii oficiale  de FB a Primăriei Turda  https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Primele 20 de persoane care dau (sau au dat) LIKE paginii oficiale de FB a Primăriei Turda, sunt rugate să menționeze acest lucru printr-un comentariu în subsolul acestui articol (de pe contul de FB, la comentariile FB de la articol), pentru a fi contactați în vederea obținerii voucherului de reducere. Prețul întreg al unui bilet este de 70 lei, 50 lei sau 30 lei, în funcție de poziționare, iar Voucherul vă dă dreptul să achiziționați aceste bilete la 50% din preț.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top