m install
nello construct

“Veteranii” în ale căsniciei vor fi recompensaţi

floris

Aproximativ 30 de cupluri vor fi premiate săptămâna viitoare de municipalitate cu ocazia Zilelor Turzii. Sâmbătă 30 august cu începere de la ora 18, persoanele care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor fi recompensate cu suma de 3 milioane de lei vechi, diplome, flori şi un concert susţinut de Corul Armonia, festivităţile având loc în sala mare a Primăriei Turda.

În acest an cu ocazia sărbătorii pascale au mai fost organizate astfel de manifestări, atunci 24 de cupluri fiind omagiate, iar ultima festivitate va avea loc în preajma sărbătorilor de iarnă. La Câmpia Turzii plata acordată este ceva mai mare, 6 milioane de lei vechi, suma fiind propusă anul trecut de către consilierul Cornel Popovici. Dacă anul trecut au fost premiate 50 de cupluri, aici festivităţile organizându-se o dată pe an ( de Crăciun), anul acesta se aşteaptă ca numărul lor să crească şi de ce nu? şi suma acordată ca bonificaţie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: