marian morar
m install
nello construct

Vârstele Copilăriei – ediția a II-a – Zilele Municipiului Turda, ediția a XV – a

zamblau eugen

Tu ce vârstă ai? Când te-ai uitat în oglindă ultima oară și ai văzut copilul din tine? Așa că îți dorești să te întorci acolo? Da, da, în copilărie…

Te invităm să retrăiești această perioadă minunată prin intermediul copiilor sau al nepoților, în cadrul activităților organizate în Parcul Tineretului, duminică, 30 august, între orele 10.00 – 14.00.

”Vârstele copilăriei” – ediția a II-a” vă propune o mulțime de activități care mai de care mai antrenante și spectaculoase. Încurajăm interacțiunea copiilor cu mediul creativ prin organizarea de Ateliere ”Origami” și dorim să îi sprijinim în a-și descoperi talentele și aptitudinile artistice în cadrul orelor de Karaoke și prin participarea la un Concurs de Talente. De asemenea, copiii au nevoie și de diferite activități fizice, motiv pentru care îi așteptăm la Zumba și la Kangoo Jumps.

”Colțul poveștilor celebre” așteaptă să fie descoperit, iar minunatele istorioare sunt nerăbdătoare să fie citite ”în iarbă”, de la bunici, la nepoți.

Fii copil pentru o zi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2