marian morar
m install
nello construct

Un turdean victimă colaterală într-un accident petrecut la Cluj Napoca

zamblau eugen

În această noapte în jurul orei 2, în Piaţa Avram Iancu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane şi avarierea a două vehicule.

De vină ar fi un tânăr în vârstă de 24 de ani din Cluj care a consumat băuturi alcoolice înainte de-a se urca la volan. Șoferul turmentat, care circula pe strada Piaţa Avram Iancu, ajuns la intersecţia cu strada Piaţa Ştefan cel Mare, nu ar fi respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. În acest context, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat, 23 de ani, din Turda.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în semaforul pietonal, iar autoturismul în zidul unui imobil din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pasagerului de pe locul dreapta-faţă din autoturism. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 45.000 lei.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru a se identifica circumstanţele exacte în care a avut loc impactul, informează IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2