marian morar
m install
nello construct

Un minor și un adult din Turda în pericol de moarte!

zamblau eugen

Noaptea trecută două persoane de pe strada Nicolae Teclu, nr.11 B din Turda au fost intoxicate cu monoxid de carbon.

Este vorba despre un adult și un copil care au adormit cu aragazul aprins. Gazele acumulate în încăpere au dus la intoxicarea celor doi. Din fericire au fost salvați la timp, doar unul dintre ei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale (nr. adultul).

Din informațiile oferite de pompieri se pare că în încăpere nu exista un sistem adecvat de evacuare a gazelor provenite de la aragaz.

În această perioadă sfaturile angajaților ISU Cluj sunt următoarele:

În cazul în care se simte mirosul specific de gaz în interiorul locuinţei, cetăţenii sunt rugaţi să aplice următoarele măsuri de siguranţă: să stingă toate sursele de foc, să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele, să nu manevreze aparate electrice/electrocasnice/electronice, să nu aprindă lumina, să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale, să sune imediat la dispeceratul de urgenţă al furnizorului de gaze naturale (E.ON Gaz Distribuţie – 0800.800.928 – număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă sau 0265.200.928 – număr taxabil cu tarif normal, iar CPL CONCORDIA Filiala Cluj: 0730-660.770; 0730-660.771; 0264-207.980 numere taxabile cu tarif normal) sau numărul de urgență 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2