nello construct

TurdaNews, pe locul 2 în TOP 10 siteuri din județul Cluj, în funcție de numărul de articole publicate!

Siteul TurdaNews.net este poziționat pe locul 2 în Top 10 din luna septembrie, în județul Cluj, top realizat în funcție de numărul de articole publicate, conform datelor prezentate de siteul gadata.ro.

Siteul nostru este creditat cu 1.063 de articole publicate, fiid devansat doar de siteul zcj.ro (Ziua de Cluj), care are 1.407 articole. În urma noastră sunt menționate monitorulcj.ro, radiocluj.ro, cluj24.ro, ziarulfaclia.ro, actualdecluj.ro, abcnewsromania.ro, stiriletransilvaniei.ro și newscj.ro și altele.

În ceea ce privește distribuția pe ore a articolelor, TurdaNews are o distribuție destul de echilibrată, începând de la 7.00 dimineața și până la ora 22.00. Alte date despre TurdaNews puteți vedea AICI.

Vă reamintim că, în cursul lunii septembrie 2023, TurdaNews a avut o audiență de 418.903 cititori, conform datelor Google Analytics, cu 92.256 cititori din Cluj-Napoca (foarte mulți, pentru un site care nu este din Cluj-Napoca), 29.646 de cititori din Turda și 9.627 de cititori din Câmpia Turzii.

Citește și: TurdaNews, audiență de 418.903 cititori în luna septembrie 2023! Prin ce se remarcă TurdaNews?!

TurdaNews este un proiect început acum 15 ani, fiind deținut de societatea Geflo Media SRL (acționar unic: Gelu Florea). În prezent, echipa de jurnaliști este formată din: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean, Ilinca Dandoczi și Eugen Pop.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: