TurdaNews îți dă 2 bilete la Discoteca 90 din BT Arena Cluj! Citește ce simplu le poți câștiga!

nello construct

TurdaNews îți oferă 2 bilete la show-ul Discoteca 90, care va avea loc la Cluj-Napoca, în BT Arena, vineri 15 septembrie, de la ora 19.00, în prezența a mii de spectatori.

Te vei distra pe ritmurile live ale unor nume cunoscute ale anilor 90, cum ar fi: Lou Bega, La Bouche, Corona, Ice MC, Capella, Bellini, Double You și Rednex!

Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu! Comentezi la finalul acestui articol, în secțiunea de comentarii, spunându-ne de ce citești, de ce îți place sau de ce nu îți place TurdaNews, ori ne poți spune ce informații ți-ar place să găsești (pe lângă cele pe care le oferim deja) pe siteul nostru. Practic, un simplu comentariu și poți câștiga biletele!

Pe lângă comentariu, este obligatoriu ca pe durata desfășurării acestei oferte, să distribui articolul pe contul tău de Facebook (atenție: adresa de email pe care o menționezi în secțiunea de comentarii să fie aceeași cu cea a contului de email!), menționând că participi pentru câștigarea a 2 bilete la Discoteca 90 sau orice altceva vrei tu, despre site sau despre concurs. Distribuirea articolului pe contul de Facebook este condiție obligatorie, fără de care premiul se poate anula (în urma verificării)!

Oferta/concursul este deschisă în intervalul 4 septembrie 2023 ora 20.30 – 6 septembrie 2023 ora 19.00. Orice comentariu care va fi pus ulterior datei limită, nu va fi luat în considerare.

După încheierea perioadei valabile pentru a participa, printr-un comentariu, TurdaNews va efectua o tragere la sorți (prin intermediul random.org), în care vor fi incluse toate comentariile, de la 1 la câte o să fie, iar tragerea la sorți va indica un număr, care va corespunde unui comentariu (comentariul cu numărul respectiv, numărat de sus în jos, în secțiunea de comentarii), iar respectivul va fi declarat câștigător. Ulterior se verifică dacă îndeplinește condițiile și dacă ne va confirma că își dorește biletele.

Persoana care a pus comentariul anunțat drept câștigător, trebuie să ne contacteze pe WhatsApp (mesaj text), la numărul 0744694876, pentru a ne preciza că este câștigătorul celor 2 bilete.

În cazul în care condițiile nu sunt îndeplinite (deși e simplu: comentariu și distribuirea acestui articol pe Facebook, prin intermediul butoanelor de sub fotofgrafia principală), procedura de stabilire a unui alt câștigător se va relua exact la fel (tragere la sorți, prin random.org), până când va fi stabilit și confirmat un câștigător.

Mult succes!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

32 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: