marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Turda reprezentată cu succes în Torino la Salonul Gustului

zamblau eugen

Între 22 și 26 septembrie, în Parco Dora, Torino, peste 700 de expozanți participă la Salone del Gusto, un eveniment internațional dedicat politicilor alimentare, agriculturii durabile și mediului.

Un program bogat în evenimente – majoritatea gratuite! – inclusiv degustări, conferințe, dezbateri și momente pentru a afla cum putem regenera sistemul alimentar prin deciziile și acțiunile noastre de zi cu zi. La eveniment vor participa peste 3000 de delegați din 130 de țări.

România este reprezentată de 7 delegați oficiali cărăra li se alătură o delegație a GAL Dealurile Târnavelor. Turda este reprezentată de Marta Pozsonyi, liderul Slow Food Turda și bucătar șef la Centrul Gastronomic Turda, cel mai important proiect al organizației.

Marta a fost aleasă printre Eroii Slow Food în acest an, alături de alți 12 eroi din lume, datorită dedicației ei din ultimii 13 ani și a eforturilor depuse în perioada pandemiei pentru a continua să își ajute semenii.

„Centrul Gastronomic este o poveste veche, adică visată și muncită mulți ani (și încă avem de muncit mult și bine. A fost și este multă muncă de echipă, multe persoane implicate încă din anul 2008. Voluntari, membri Slow Food Turda, prieteni, familie, producători locali, specialiști, jurnaliști, multă consultanță pro bono, multe finanțări, dedicație și pasiune până la cer și înapoi. Ne bucurăm că munca noastră este apreciată și peste hotare.

Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care au crezut în noi și sper să rămânem împreună și să conturăm mai departe acest spațiu dedicat celor cărora le place mâncarea bună și corect prețuită. Sunt Marta, bucătar șef în bucătăria Centrului Gastronomic Turda și cea care a îndrăznit să viseze la acest spațiu împreună cu voi, știți voi care sunteți … Imagini în direct din expoziția Slow Food Heroes, Torino, Terra Madre – Salone del Gusto” scrie Marta Pozsonyi, liderul Slow Food Turda pe contul de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2