m install
nello construct

TSD Câmpia Turzii: Groapă, groapă, și iar groapă. Să ne rupem mașina toată. Asta merită Câmpia Turzii?

floris
TSD Câmpia Turzii aduce în mediul public modul în care sunt defășurate campaniile de curățare pe raza municipiului Câmpia Turzii.

Potrivit TSD Câmpia Turzii, locuitorii municipiului le-au trimis fotografii realizate în mai multe zone ale orașului, în care este evidențiat modul „neprofesionist” în care se derulează campaniile de curățenie din oraș.

Prin urmare, TSD Câmpia Turzii își sfătuiește pe locuitori să le comunice orice problemă găsită în oraș pentru ca membrii TSD să le expună în fața autorităților locale.

„Groapă, groapă, și iar groapă. Să ne rupem mașina toată.
Primim de la cetățenii Câmpiei Turzii tot felul de „campanii de curățenie” făcute de municipalitate, moment rar, dar și acela făcut neprofesionist, în condițiile unui trafic la ora de vârf . Pe Facebook au spălat drumul, în realitate, numai gropi de parcă s-a tras cu tunul. Pistele de biciclete sunt pline de noroi, asfaltul s-a lăsat pe unele porțiuni și oamenii își strică mașinile pe dedesubt, iar utilajele folosite la curățenie parcă sunt din Evul Mediu. De hărnicia muncitorilor nu mai zicem nimic.
Asta merită Câmpia Turzii?
Cerem oamenilor să ne comunice orice problemă găsită în oraș pentru ca noi să o aducem în atenția autorităților!” – TSD Câmpia Turzii 
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: