nello construct

Trei cățeluși abandonați au nevoie de stăpâni iubitori

Trei puiuți de căței au nevoie de stăpâni care să-i iubească și să-i îngrijească. O turdeancă s-a trezit cu ei în curte, i-au fost aruncați peste gard de oameni fără suflet.

Cele trei suflețele, doi băieți și o fetiță au nevoie de „părinți adoptivi”, unde să fie protejați și iubiți. Cățelușii au cam 4 luni și cu siguranță vor avea nevoie de deparazitare și vaccinurile de rigoare.

Un apel spre adopție a fost lansat de cea care i-a găsit:

„Căutăm căsuța pentru trei suflețele: doi băieței și o fetiță! Din „bunăvoința” unui vecin au fost pur și simplu aruncați peste gard🥺. Am reușit să găsim casuță pentru 5 dintre ei, însă mai căutăm pentru drăgălașii de mai jos. Talie mică, aproximativ 4 luni. Am aprecia și o distribuire! Vă mulțumim!” spune Erika Ristei Bartha, pe grupul I Love Turda.

Din păcate sunt tot mai multe cazurile de acest gen. Puiuți abandonați în plină stradă, pe care nu-i vrea nimeni.

Oamenii trec pe lângă ei nepăsători, unii le mai aruncă o coajă de pâine, îi compătimesc și cam atât, adopțiile se fac foarte greu iar adăposturile sunt pline și cu hrana la limită. Supraviețuiesc mai mult din donații și prin bunăvoința iubitorilor de animale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: